Svečani koncert povodom Dana OSRH

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/koncert_27052009_9.jpg

U prigodi obilježavanja Dana OSRH-a i Dana HKoV-a u Domu OSRH „Zrinski“ u Karlovcu 27. svibnja održan je svečani koncert pod pokroviteljstvom ministra obrane Branka Vukelića.

Na koncertu su nastupili Orkestar OSRH-a i klapa HRM-a „Sveti Juraj“, a uz ministra obrane Branka Vukelića i načelnika GS OSRH-a general zbora Josipa Lucića nazočili su mu i drugi visoki civilni i vojni dužnosnici MORH-a i OSRH-a, gradonačelnik grada Karlovca Damir Jelić te brojni drugi uzvanici. Koncert je djelom «Ouverture for Candide» otvorio Orkestar OSRH-a, a potom je u sklopu bogatog glazbenog programa izvedeno niz skaldbi među kojima i «Licitarsko srce», «Croatio iz duše te ljubim», «My heart will go on», i druge.  Kao gosti solisti na koncertu su nastupili i učenici Glazbene škole «Karlovac» i to Petra Bračić učenica prvog razreda, blok flauta i Filip Dujmović učenik 3. razreda, saksofon sa svojim nastavnicima.  
Inače ova glazbena manifestacija samo je jedno u nizu događanja koja su održana uoči središnje svečanosti obilježavanja Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dana Hrvatske kopnene vojske koja će se u Karlovcu održati 28. svibnja.

 

Više o obilježavanju Dana OSRH i Dana HKoV-a >>



Vijesti