Vijesti

Filtrirajte vijesti:
Od:
Do:
Pronađeno 4080 vijesti.
“Krila Oluje” otputovala na Air Show COGNAC u Francuskoj

Akrobatska grupa "Krila Oluje" iz sastava 93.krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva otputovala je na sudjelovanje na Air Show COGNAC u vremenu od 19. do 23. svibnja 2022. godine u Cognac u Francuskoj Republici.

19.05.2022. | Vijesti
Zapovjednik Hrvatske ratne mornarice sudjelovao na CHENS-u 2022. u Rumunjskoj

Na sastanku je sudjelovalo dvadeset i pet zapovjednika ratnih mornarica europskih zemalja uz koje i predstavnici EUMS-a, MARCOM-a, DGIMS-a te predstavnici ratne mornarice SAD-a u statusu promatrača.

18.05.2022. | Vijesti
Osnovna škola Krune Krstića Zadar u Zemuniku

Učenice i učenici Osnovne škole Krune Krstića Zadar posjetili su 93. krilo Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" Zemunik Donji

16.05.2022. | Vijesti
Nastavljeno 62. Međunarodno vojno hodočašće

Marijanskom procesijom sa svijećama hrvatski hodočasnici su se sa svijećama pridružili svojim kolegama iz preko četrdeset zemalja svijeta moleći za mir

15.05.2022. | Vijesti
Primopredaja fonolaboratorija u Središtu za strane jezike

U Središtu za strane jezike "Katarina Zrinska" na Hrvatskom vojnom učilištu održana je svečana primopredaja fonolaboratorija, donacije SAD-a

13.05.2022. | Vijesti
Radni posjet izaslanika francuskog zrakoplovstva Zapovjedništvu HRZ-a

Zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadni general Michael Križanec zajedno s predstavnicima odjela Zapovjedništva Hrvatskog ratnog zrakoplovstva primio je u četvrtak 12. svibnja 2022. godine u radni posjet izaslanike francuskog zrakoplovstva: generalnog direktora Odjela za međunarodnu vojnu suradnju brigadnog generala Huguesa Pichevina, stožernog časnika za Europu/Sjevernu Ameriku Odjela za međunarodnu suradnju pukovnika Cyrila Arnauda te pukovnika Amara Oualia iz Odjela za međunarodnu vojnu suradnju u pratnji francuske vojne izaslanice pukovnice Florence Skrlj.

13.05.2022. | Vijesti
Suradnja inženjeraca Gardijske mehanizirane brigade i Inženjerijske pukovnije

Pripadnici 1. Inženjerijske satnije proveli su vježbu rušenja elemenata i materijala, a pripadnici Voda za uklanjanje eksplozivnih naprava i Inženjerijske pukovnije obuku rukovanja s EOD opremom

12.05.2022. | Vijesti
Osnovna škola “Smiljevac” u posjetu Zemuniku Donjem

Učenice i učenici Osnovne škole Smiljevac posjetili su 93. krilo Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku Donjem.

12.05.2022. | Vijesti
Dobrovoljno darivanje krvi na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman”

Djelatnici Hrvatskog vojnog učilišta, polaznici svih slijedno rastućih izobrazbi i vojnih studija, kao i ostali pripadnici Oružanih snaga RH dobrovoljno su darovali krv na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u srijedu 11. svibnja 2022. godine.

12.05.2022. | Vijesti
Provedena vojna vježba “RSOM 22”

Aktivnosti vježbe ukazale su na važnost logistike kao združene borbene funkcije koja je zajedno sa drugim funkcijama ključna za pobjedu i ostvarivanje ciljeva u operacijama.

11.05.2022. | Vijesti