U Petrinji će se obilježiti Dan 2. mehanizirane bojne “GROMOVI”

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2022/05/oznaka-2gbr-gromovi-ratna-1024x768.jpg

Na središnjoj svečanosti u vojarni "Pukovnik Predrag Matović" u Petrinji bit će uručene beretke novim pripadnicima bojne "GROMOVI"

U vojarni “Pukovnik Predrag Matanović” u Petrinji u srijedu 15. svibnja 2024., obilježit će se Dan ustrojavanja 2. mehanizirane bojne “GROMOVI”.

Prigodni program započet će polaganjem vijenaca paljenjem svijeća u 10 sati ispred spomenika pukovniku Predragu Matanoviću i suborcima na križanju Sisačke ulice i ulice Gromova.

Središnja svečanost održat će se na strojilištu vojarne “Pukovnik Predrag Matanović” u Petrinji s početkom u 11:00 sati, gdje će se, uz poticajne mjere, uručiti i beretke novim pripadnicima Bojne.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje središnje svečanosti obilježavanja da dođu u srijedu 15. svibnja 2024., u vojarnu “Pukovnik Predrag Matović” Petrinja, ulica Martina Frankopana, najkasnije do 10:30 sati, te da svoj dolazak najave na e-mail: gmbr.potpora@morh.hr, do srijede 15. svibnja 2024. godine do 8:30 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Osoba za kontakt ispred Gardijske mehanizirane brigade HKoV-a je bojnik Ivan Aljinović, mob: 095/9090129.

Objava U Petrinji će se obilježiti Dan 2. mehanizirane bojne “GROMOVI” pojavila se prvi puta na MORH.



Najave