Prikaz sposobnosti vojnih pasa u sklopu NATO Foruma radnih pasa vojne policije 2024

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2024/05/2024-05-14-sluzbeni-pas-1024x681.jpg
Foto: Arhiva MORH/ F. Klen

U sklopu održavanja NATO Foruma radnih pasa vojne policije održat će se ocjenjivanje i završni prikaz sposobnosti radnih pasa

U sklopu održavanja NATO Foruma radnih pasa vojne policije 2024. u srijedu 15. svibnja 2024. godine u prijepodnevnim satima u vojarni Knez Trpimir Divulje održat će se ocjenjivanje i završni prikaz sposobnosti radnih pasa vojne policije.

Riječ je o najzanimljivijem dijelu Foruma gdje će se prikazati aktivnosti koje će provjeriti operativnu spremnost pasa za transport plovilima i letjelicama.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija u vojarnu Knez Trpimir Divulje u srijedu 15. svibnja 2024. godine najkasnije do 8.20 sati te da svoj dolazak najave na email press@morh.hr danas 14. svibnja 2024. najkasnije do 19 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, status (novinar, snimatelj, fotograf) i kontakt broj mobitela.

Naime, Pukovnija vojne policije Glavnog stožera Oružanih snaga RH ove je godine domaćin NATO Foruma radnih pasa vojne policije koji se održava od 13. do 17. svibnja 2024. godine u Splitu, a organiziran je kao spoj izlaganja i stručnih rasprava te praktičnog rada vodiča službenih pasa za detekciju eksploziva i droga. Uz predstavnike hrvatskih Oružanih snaga na Forumu sudjeluju i predstavnici savezničkih i partnerskih oružanih snaga.

Objava Prikaz sposobnosti vojnih pasa u sklopu NATO Foruma radnih pasa vojne policije 2024 pojavila se prvi puta na MORH.



Najave