Svečanost obilježavanja 8. obljetnice Bojne za specijalna djelovanja

U ponedjeljak, 8. rujna 2008. godine u vojarni “Drgomalj” u Delnicama svečano će se obilježiti 8. obljetnica Bojne za specijalna djelovanja. Svečanom obilježavanju nazočit će ministar obrane g. Branko Vukelić, državni tajnik g. Željko Goršić, načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Josip Lucić, zapovjednik BSD-a brigadir Nikola Županić te predstavnici Primorsko-goranske županije i grada Delnica.


(Prijavak ministru planiran je u 10:55 minuta, nakon čega slijedi polaganje vijenaca za sve poginule u Domovinskom ratu kod spomen obilježja u vojarni te obilazak i razgledavanje spomen sobe.)

U 11:30 sati započinje središnja svečanost (obraćanje visokih dužnosnika, uručivanje promaknuća), nakon čega će uslijediti padobranski skokovi, pokazna vježba rada pasa tragača za minskoeksplozivnim sredstvima, pokazna vježba Satnije za gradsku i antiterorističku borbu te obilazak Tehničko-taktičkog zbora. Izjava za medije predviđena je u 12:40.

Predstavnici medija koji žele biti nazočni programu prije središnje svečanosti (prijavak, polaganje vijenaca i obilazak spomen sobe) ljubazno molimo da dođu u vojarnu najkasnije do 10:45, a predstavnici medija koji žele pratiti središnju svečanost ljubazno molimo da dođu na ulaz u vojarnu najkasnije do 11:15 sati.

Za praćenje navedenih događaja molimo Vas pošaljite prijave za akreditacije Službi za odnose s javnošću i informiranje MORH-a na e-mail infor@morh.hr ili fax 01/ 4551 516 najkasnije 07. rujna do 2008. do 13,00 sati. Prijava treba sadržavati naziv medija, ime i prezime, datum i godinu rođenja i kontakt telefon.

Najave