Susret bivših stipendista MORH-a u vojarni na Plesu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2021/07/dsc_0910-1024x683.jpg
Bivši stipendisti susreli su se s ravnateljem i profesorima Zrakoplovno tehničke škole te pripadnicima HRZ-a | Foto: MORH/ M. Čobanović

Bivši stipendisti susreli su se s ravnateljem i profesorima Zrakoplovno tehničke škole te pripadnicima HRZ-a

U vojarni „Pukovnik Marko Živković“ na Plesu u srijedu, 30. lipnja 2021. godine održan je prvi susret bivših stipendista MORH-a – zrakoplovnih tehničara s ravnateljem Vedranom Šarcem i profesorima Zrakoplovno tehničke škole Rudolfa Perešina. Susretu su nazočili i načelnik stožera ujedno zamjenik zapovjednika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadir Marinko Galović, zapovjednik 91. krila brigadir Nikola Mostarac i drugi predstavnici HRZ-a.

U 91. krilu vojarne 35 bivših stipendista priredilo je dobrodošlicu ravnatelju i profesorima te obilazak hangara 191. eskadrile lovačkih aviona i Zrakoplovno tehničke satnije za održavanje, opsluživanje i potporu letenju.

Kako se radi o prvom susretu bivših stipendista MORH-a sa profesorima Zrakoplovno tehničke škole Rudolfa Perešina, brigadir Marinko Galović iskazao je iznimno zadovoljstvo suradnjom, osobito na zajedničkom projektu stručne prakse učenika ZTŠ Rudolf Perešin koji će i u budućnosti biti jedna od ključnih temelja popune Hrvatskog ratnog zrakoplovstva kvalitetnim tehničarskim kadrom.

Brigadir Nikola Mostarac je, između ostalog, pohvalio suradnju u zajedničkom odgoju i obrazovanju budućih djelatnika uz očekivanje nastavka dobre suradnje i u budućnosti.

Objava Susret bivših stipendista MORH-a u vojarni na Plesu pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti