"Krila Oluje" na prijemu kod gradonačelnice Knina

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/krila_12082011_v.jpg

Piloti Akro-grupe HRZ i PZO-a "Krila Oluje" posjetili su danas 12. kolovoza 2011. Grad Knin, gdje ih je primila gradonačelnica Josipa Rimac, povodom višegodišnjih nastupa "Krila Oluje" na svečanostima obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te obljetnica VRO "Oluja".


Voditelj Akro-grupe "Krila Oluje" bojnik Damir Barišić zahvalio je gradonačelnici Knina na prijemu te podsjetio kako su svoj prvi službeni nastup imali upravo u Kninu, 2005. godine prilikom obilježavanja desete obljetnice VRO "Oluja".

"U Kninu uvijek s posebnim emocijama pripremamo i izvodimo svoj nastup. Između ostalog posvećujemo ga svim hrvatskim braniteljima sudionicima "Oluje", a jedan od naših elemenata je i odavanje počasti poginulim braniteljima. Prelet iznad Kninske tvrđave sa hrvatskim stijegom uistinu je poseban za sve članove naše grupe", istaknuo je bojnik Barišić.
Tom prigodom gradonačelnica Rimac zahvalila je pilotima na programu kojim redovito svake godine sudjeluju u svečanosti obilježavanja obljetnice "Oluja", te je istaknula da je i sam naziv akro-grupe snažan i prepoznatljiv, kao i sami nastupi. Također, naglasila je da ovim susretom, u ime Grada Knina želi iskazati divljenje i zahvalu što svojim uspješnim nastupima promiču ne samo pilotske vještine nego i pobjedničko ime časno izvedene operacije "Oluja".

    "Krila Oluje" na prijemu kod gradonačelnice Knina

  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/krila-oluje-na-prijemu-kod-gradonaelnice-knina/krila_12082011_01.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/krila-oluje-na-prijemu-kod-gradonaelnice-knina/krila_12082011_02.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/krila-oluje-na-prijemu-kod-gradonaelnice-knina/krila_12082011_03.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/krila-oluje-na-prijemu-kod-gradonaelnice-knina/krila_12082011_04.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/krila-oluje-na-prijemu-kod-gradonaelnice-knina/krila_12082011_05.jpg


Vijesti