Pripadnici Puma uručili plastične čepove Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2021/12/2021-12-29-pume-1-1024x683.jpg
Pripadnici Puma uručili plastične čepove Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma| Foto: 2. OMB Pume/ D.Škvarić

U vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana pripadnici 2. oklopno-mehanizirane bojne Pume pridružili su se akciji prikupljanja plastičnih čepova za pomoć oboljelima od leukemije i limfoma

Pripadnici 2. oklopno-mehanizirane bojne Pume Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske u srijedu 29. prosinca 2021. godine uručili su prikupljene plastične čepove Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma u Čakovcu.

Pripadnici bojne Pume istaknuli su kako im je iznimna čast što su malim znakom potpore mogli pridonijeti ovakvoj plemenitoj inicijativi Udruge oboljelih od leukemije i limfoma. Posebno ih veseli, kažu, što se to dogodilo u vrijeme božićnih i novogodišnjh blagdana, vrijeme zajedništva i potpore jedni drugima.

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma provodi akciju “Plastičnim čepovima do skupih lijekova” na području cijele Hrvatske. U akciju je uključeno Ministarstvo financija, ekološke udruge, dobrovoljna vatrogasna društva, škole, vrtići, vjerske zajednice, komunalna poduzeća, tvrtke i građani. Cilj projekta je na ekološki prihvatljiv način prikupiti novac koji se koristi u svrhe liječenja, omogućiti boravak obitelji u blizini mjesta liječenja te financirati potrebne lijekove oboljelima od leukemije i limfoma.

Pripadnici Puma uručili plastične čepove Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma| Foto: 2. OMB Pume/ D.Škvarić

Objava Pripadnici Puma uručili plastične čepove Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti