Obilježavanje Božićnih blagdana u ZzP

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/blagdani_zzp_23122011_v.jpg

U vojarni "Satnik Josip Zidar" u Velikoj Buni, u petak 23. prosinca 2011. godine za djelatnike ZzP-a upriličena je prigodna božićna svečanost na kojoj je vojni kapelan vlč Slavko Rajić služio svetu misu.

Nakon mise na prigodnom druženju djelatnicima se obratio zapovjednik ZzP-a general bojnik Mate Ostović osvrnuvši  se na uspjehe u protekloj kao i na zadaće za iduću godinu. Na kraju svog obraćanja djelatnicima ZzP-a kao i njihovim obiteljima zaželio je blagoslovljen Božić  i uspješnu novu 2012. godinu.

General Ostović svim djelatnicima ZzP uputio je i pismenu čestitku u kojoj je naglasio: "Pokazali ste kako znate odgovoriti svim izazovima zahtjevnog posla kojim se bavite, ulažući u svaku zadaću svoje znanje, sposobnosti, motiviranost i iskustvo. Pokazali ste i kako treba međusobno surađivati  te biti spreman razumjeti i pomoći. Upravo su to vrijednosti koje i nadalje, u predstojećim zadaćama, moramo čuvati i razvijati. U idućoj 2012. godini od svih pripadnika ZzP-a očekujem stalnu usmjerenost na zadaću i dosljednost u obavljanju postavljenih zadaća, namjensko i na zakonu i propisima utemeljeno trošenje dodijeljenih proračunskih sredstava te ekonomičnu i svrsishodnu uporabu povjerene nam materijalne imovine."





Vijesti