MORH sudjelovao na 2. virtualnom Danu karijera i znanja

Ministarstvo obrane RH kao brončani izlagač predstavilo je svoje programe privlačenja osoblja na 2. virtualnom Danu karijera i znanja, koji se održao od 5. do 12. svibnja u Zagrebu.

Sajam je funkcionirao kao trodimenzionalna internetska aplikacija na adresi www.dankarijera.com, te kroz interaktivnu komunikaciju povezao najuspješnije hrvatske i inozemne tvrtke i edukativne ustanove s potencijalnim zaposlenicima, odnosno polaznicima. Tako su se posjetitelji virtualnog štanda MORH-a, njih oko 2 500 mogli pobliže upoznati s programima Kadet i dragovoljno služenje vojnog roka, te ostaviti svoje životopise.
Na 2. virtualnom Danu karijera i znanja svoje programe predstavilo je 14 zlatnih, srebrnih i brončanih izlagača. Osim Internet aplikacije u sklopu 2. virtualnog Dana karijera i znanja na fakultetima su organizirane i radionice, te okrugli stolovi na kojima su studenti, ali i svi ostali zainteresirani posjetitelji izravno komunicirali s poslodavcima i predstavnicima edukativnih ustanova.Vijesti