Ministarstvo obrane RH na 19. Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/stipendije_14112014_v.jpg
Foto: HVU/ H. Mikšik

Ministarstvo obrane RH sudjeluje na Smotri Sveučilišta u Zagrebu koja se održava od 14. i 15. studenoga 2014. godine u prostorima Studentskog centra u Zagrebu, gdje će maturantima i studentima biti predstavljeni programi stipendiranja i privlačenja osoblja u Oružane snage RH te Sveučilišni studijski programi Hrvatskog vojnog učilišta.

Na izložbenom štandu Ministarstva obrane broj 36. maturanti i drugi zainteresirani mogu se informirati o Sveučilišnim studijskim programima Hrvatskog vojnog učilišta - Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, programu civilno-vojnog školovanja „Kadet“ i dragovoljnom vojnom osposobljavanju, a svoja iskustva rada u Oružanim snagama RH zainteresiranima će prenijeti kadeti i piloti Oružanih snaga RH.

Zagrebačko Sveučilište organiziralo je Smotru, a u pripremu je aktivno uključen i Studentski zbor. Posjetiteljima će se predstaviti sveukupno oko sedamdeset sudionika iz Hrvatske i inozemstva, od kojih su 33 fakulteta i akademije Sveučilišta u Zagrebu.

Smotra Sveučilišta organizira se za učenike završnih razreda srednjih škola, studente te ostale zainteresirane, a cilj joj je upoznati buduće studente o programima studija, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima.
Zainteresirani će Smotru Sveučilišta u Zagrebu moći posjetiti u petak i subotu, 14. i 15. studenoga 2014. godine od 9 do 19 sati u Studentskom centru u Zagrebu, a ulaz je besplatan.



Vijesti