Smotra pričuvnog sastava Oružanih snaga RH u Dubrovniku

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/pricuva_08112014_v.jpg
Foto Arhiva MORH/ S. Brigljević

Ministarstvo obrane i Oružane snage RH u subotu, 15. studenoga 2014. na Stadionu "Gospino Polje" u Dubrovniku, organiziraju jednodnevno postrojavanje pješačke bojne pričuvnog sastava Oružanih snaga RH.

Angažiranjem pričuvnog sastava osigurat će se ukupna obrambena sposobnost Oružanih snaga RH za provedbu redovnih i izvanrednih zadaća, te će se na taj način podići i sposobnost reagiranja na razne opasnosti i prirodne katastrofe u Republici Hrvatskoj. Osnivanje pričuvnog sastava Oružanih snaga RH provodi se u nekoliko faza, a u prvoj fazi, za potrebe popune jedne pričuvne bojne, postrojavanje razvrstanih pričuvnika organiziralo se u Osijeku i Dubrovniku.

Svečanom postrojavanju 1. pješačke pričuvne bojne prisustvovat će dužnosnici Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da poprate navedeni događaj te dođu na Stadion „Gospino polje“, najkasnije do 12.45 sati. 
Također, molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr ili na fax 01/4568-114 najkasnije do petka, 14. studenoga 2014. do 16,00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću satnik Elvis Nakić, telefon: 098/635-922.



Najave