Dodjela priznanja najboljim vojnicima i dočasnicima HRZ-a

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/12/default-570x300-hrz-pzo.jpg

Zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadni general Mato Mikić uručio je u četvrtak, 17. listopada 2019. priznanja vojnicima i dočasnicima  za iskazanu izvrsnost u provedbi zadaća, promicanju profesionalizma i samoinicijativnosti te predanu i časnu službu tijekom mjeseca srpnja, kolovoza i rujna 2019. godine.

Svečanosti su nazočili prvi dočasnici podređenih postrojbi te prvi dočasnik grane časnički namjesnik Robert Tramišak.

General Mikić je, prigodom uručenja priznanja, zahvalio vojnicima i dočasnicima na predanoj službi te odanosti i požrtvovnosti koju su iskazali tijekom obnašanja redovitih i izvanrednih zadaća u svojim postrojbama. Naglasio je kako je njihov odgovoran odnos prema radu, te profesionalan odnos prema nadređenima i svojim kolegama, rezultirao uspješnom provedbom zadaća i unapređenjem operativnosti sustava.

Također je istaknuo kako će njihov primjer zasigurno biti poticaj i drugim vojnicima i dočasnicima da svoje zadaće izvršavaju još efikasnije, a time  funkcioniranje HRZ-a učine još učinkovitijim.
Najboljim vojnicima proglašeni su za mjesec srpanj vojnik Mateo Brzoja (93.ZB), za kolovoz vojnik Matej Hasan (91. ZB), za rujan vojnik Elvis Vidić (93. ZB).

Najboljim dočasnicima proglašeni su za mjesec srpanj  desetnik Ivan Kolić (91.ZB), za kolovoz, nadnarednik Dario Rudela (93. ZB), za rujan narednik Andrej Trandler (91. ZB).

Objava Dodjela priznanja najboljim vojnicima i dočasnicima HRZ-a pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti