Časnik HVU-a na konferenciji u Rumunjskoj

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2018/10/rumunjska_01102018_v.jpg
Foto:OSRH

Na međunarodnoj aktivnosti "Armoured Vehicles Eastern Europe" održanoj u Bukureštu, voditelj Odsjeka taktike rodova na HVU-u, brigadir Miroslav Kuhar održao je prezentaciju na temu "Croatian Long Term Modernisation Programme: Perspectives from the Croatian Defence Academy"



Na međunarodnoj aktivnosti "Armoured Vehicles Eastern Europe" održanoj u Bukureštu, voditelj Odsjeka taktike rodova na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman", brigadir Miroslav Kuhar, kao sudionik aktivnosti od 25. do 26. rujna 2018. godine, održao je prezentaciju na temu "Croatian Long Term Modernisation Programme: Perspectives from the Croatian Defence Academy".

Prilagođena izazovima regije, konferencija "Armoured Vehicles Eastern Europe" predstavlja platformu za raspravu o razmještaju, nabavi, suradnji i održivosti po pitanju oklopnih borbenih vozila.
Tijekom proteklih pet godina konferencija se utemeljila kao godišnja konferencija za zapovjednike mehaniziranih i oklopnih postrojbi iz država regije, stručnjaka za nabavu i stručnjaka za razvoj sposobnosti, zajedno s NATO kolegama iz Sjeverne Amerike i zapadne Europe.



Vijesti