Božićne i novogodišnje čestitke

Božićna i novogodišnja čestitka Potpredsjednika Vlade i Ministra obrane RH

Poštovane djelatnice i djelatnici Ministarstva obrane,


Poštovane pripadnice i pripadnici Oružanih snaga RH,

Predblagdansko vrijeme iščekivanja najradosnijeg blagdana, rođenja Sina Božjeg, trenutak je za preispitivanje i našeg djelovanja, naših odluka, naših želja.

Vjerujem kako ste, izvršavajući svoje dužnosti pronalazili vremena za okretanje bližnjem, za pomaganje onima kojima je pomoć bila potrebna, ali i za ono, nekad tako teško dohvatno, obično ljudsko suosjećanje.

Potrebno nam je zajedništvo, iskustvo i znanje, ali i volja da se zadaće koje su pred nama, baš kao i do sada, izvrše na najbolji mogući način.

U fokus našega djelovanja u godini koja je pred nama stavio sam našega vojnika, dočasnika i časnika, službenika i namještenika. Vi ste dio časnog obrambenog sustava, onih koji su na zajedništvu, na domoljublju, izborili domovinske pobjede, koji zaslužuju poštovanje svih hrvatskih ljudi.

I u najtežim vremenima Domovinskog rata radosno smo iščekivali Božić. Božić pruža nadu, donosi svjetlo, osnažuje vjeru u sebe, svoje sposobnosti i svoja djela.

Neka vam nadolazeći Božić bude nadahnuće za nove doprinose, za nove iskorake, za nove boljitke.

Vama i vašim obiteljima želim obilje blagoslova, čestit Božić i sretna nova 2017. godina.

 

POTPREDSJEDNIK VLADE I
MINISTAR OBRANE RH

Damir Krstičević

 

Božićna i novogodišnja čestitka Načelnika GS OS RH

 Poštovani pripadnici Ministarstva obrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske,  
             
na kraju 2016. godine, iščekujući Božić, blagdan obiteljskog i ljudskog zajedništva, zahvaljujem svima koji su svojim primjerom, predanošću i životom pridonijeli postignućima i rezultatima Oružanih snaga u zemlji i inozemstvu. Vjerujem da ćemo i nadalje zajedničkim snagama nastaviti graditi naše Oružane snage.

U ovim blagdanskim danima, s ponosom i pijetetom uvijek se rado prisjećamo i svih onih koji su svoje živote darovali za mir i slobodu Lijepe Naše i sretan život svih građana Republike Hrvatske.

Božić je blagdan koji svojom porukom podsjeća da dobrota, radost i nada imaju smisla. Svake godine pruža nam novu mogućnost da postanemo bolji ljudi. Neka i svima nama ljudska poruka Božića bude poticaj da svojim upornim i predanim radom doprinesemo boljitku naših Oružanih snaga i naše Domovine.

Poštovani pripadnici Ministarstva obrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske, vama i članovima vaših obitelji želim sretan i miran Božić te uspješnu, zdravu i radosnu 2017. godinu!

 

 

NAČELNIK GS OS RH

general zbora
dr. sc. Mirko Šundov

 

 





Priopćenja