Božinović na obilježavanju završetka remonta broda "USS Mount Whitney"

Ministar obrane Davor Božinović, u srijedu, 9. studenoga 2011. nazočit će obilježavanju završetka radova na zapovjednom brodu "USS Mount Whitney", 6. flote Ratne mornarice SAD-a u brodogradilištu "Viktor Lenac" u Rijeci.


Obilježavanje završetka radova provest će se prema sljedećem rasporedu:

12,00 – obilazak broda "USS Mount Whitney" za predstavnike medija

13,00 – 13,45 – dolazak visokih uzvanika i gostiju i obilazak broda "USS Mount Whitney"

13,45 – 14,25 – mogućnost fotografiranja i izjava za medije

15,00 – obraćanja visokih uzvanika

15,30 – završetak programa

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za obilazak zapovjednog broda "USS Mount Whitney" i nazočnost na obilježavanju završetka radova na navedenom da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr najkasnije do ponedjeljka, 7. studenoga  2011. do 13,00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela. Iz tehničkih i sigurnosnih razloga, a sukladno zahtjevu brodogradilišta te američkih partnera, nećemo biti u mogućnosti uvažiti naknadne prijave. Molimo prijavljene predstavnike medija da za navedeni posjet brodu dođu u adekvatoj odjeći i obući, a obzirom na lokaciju, vremenske uvjete i sl.

Također, molimo prijavljene predstavnike medija da dođu u brodogradilište "Viktor Lenac" u Rijeci, Martinščica bb, u srijedu, 9. studenoga 2011. najkasnije do 11,15 sati.

Osoba za kontakt je načelnik Službe za odnose s javnošću i informiranje MORH-a Goran Grošinić, mob:098/312-839.



Najave