Akrobatska grupa "Krila Oluje" u Šibeniku

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/krila_02072016_v.jpg
Foto: MORH/ N. Luketić

Atraktivnim nastupom akrobatske grupe HRZ i PZO-a "Krila Oluje" danas, u subotu 2. srpnja 2016. godine, završio je 56. Međunarodni festival djeteta u Šibeniku.

"Krila Oluje" su iznad šibenske luke, punim akrobatskim programom u trajanju od 24 minute, zatvorile dječji festival koji je započeo 18. lipnja 2016. godine. 56. MDF u Šibeniku pod stalnim je pokroviteljstvom Predsjednice RH i vrhovne zapovjednice OS RH, a koncepcija i humanitarni ciljevi festivala prepoznati su od UNICEF-a i UNESCO-a.

Posjetitelji dječjeg festivala danas su u Šibeniku imali progodu isprobati i letenje na simulatoru letenja Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, te se na promidžbenom štandu upoznati s mogućnostima ostvarivanja karijere u Oružanim snagama RH.

Današnjim nastupom "Krila Oluje" završila su pripreme za odlazak na jedan od najvećih i najpoznatijih aeromitinga na svijetu, The Royal International Air Tatto 2016. (RIAT), koji će se održati slijedećeg vikenda u Kraljevskoj zrakoplovnoj bazi  Fairford u Velikoj Britaniji.

    Akrobatska grupa "Krila Oluje" u Šibeniku

    Foto: MORH/ N. Luketić

  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/akrobatska-grupa-krila-oluje-u-sibeniku/krila_02072016_1.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/akrobatska-grupa-krila-oluje-u-sibeniku/krila_02072016_2.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/akrobatska-grupa-krila-oluje-u-sibeniku/krila_02072016_3.jpg


Vijesti