Svečanost uručenja promaknuća, odlikovanja, nagrada i pohvala

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 15. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“ u ponedjeljak, 2. kolovoza 2010., u Domu HV-a „Zvonimir“ u MORH-u, s početkom u 11,00 sati, održat će se svečana akademija na kojoj će biti upriličena dodjela promaknuća, odlikovanja, nagrada i pohvala djelatnicima MORH-a i OS RH.

Svečanoj akademiji nazočit će predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik OS RH, prof.dr. sc Ivo Josipović, ministar obrane RH Branko Vukelić i načelnik GS OS RH general zbora Josip Lucić.

Pozivamo vas da medijski popratite navedeni događaj i dođete u ponedjeljak, 2. kolovoza 2010., u MORH, Stančićeva 6, najkasnije do 10,30 sati.

Napomena za fotoreportere i snimatelje: svečani doček  i prijavak predsjedniku RH i vrhovnom zapovjedniku OS RH moći će se snimiti na ulazu Trga kralja Petra Krešimira IV. Molimo fotoreportere i snimatelje koji žele pratiti svečani doček da prethodno također dođu na ulaz u Stančićevoj 6, najkasnije do 10,20 sati.

Osoba za kontakt je načelnica Odjela informiranja Službe za odnose s javnošću i informiranje MORH-a, Emina Lišić, mob: 098/233-480.



Najave