Upisi na studij Aeronautika Fakulteta prometnih znanosti, usmjerenja Vojni pilot i Vojna kontrola zračnog prometa

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/11/oznaka-osrh-1200x711-1024x607.jpg

Na Fakultetu prometnih znanosti završeni su upisi u ljetnom upisnom roku za akademsku godinu 2024./2025.

Završeni su upisi u ljetnom upisnom roku na Fakultetu prometnih znanosti za akademsku godinu 2024./2025.

Na usmjerenje Vojni pilot upisano je zasad očekivanih pet studenata koji su dio selekcijskog postupka Ministarstva obrane RH obavili tijekom ljeta 2023. godine.

Ostali kandidati prijavljeni na ovaj studij nalaze se u selekcijskom postupku Ministarstva obrane RH, a njihov upis očekuje se redovno u jesenskom upisnom roku, kao i prethodnih godina.

Na usmjerenju Vojna kontrola zračnog prometa upisano je pet studenata u planiranoj kvoti od ukupno šest studenata, tako da za upis u jesenskom upisnom roku ostaje još samo jedno slobodno mjesto.

Podsjećamo, u skladu s raspisanim Javnim natječajem Ministarstva obrane RH za prijam u kadetsku službu, u akademskoj godini 2024./2025. u status kadeta/kadetkinja Hrvatske vojske prima se do 20 kandidata/kinja, upisanih na prvu godinu sveučilišnog prijediplomskog studija Aeronautika – vojni pilot te šest kandidata/kinja, upisanih na prvu godinu sveučilišnog prijediplomskog studija Aeronautika – vojna kontrola zračnog prometa na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Objava Upisi na studij Aeronautika Fakulteta prometnih znanosti, usmjerenja Vojni pilot i Vojna kontrola zračnog prometa pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti