Načelnici J-4 GS OSRH i Sjeverne Makedonije posjetili Središte za obuku i doktrinu logistike

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2023/10/2023-10-27-srediste-za-obuku-i-doktrinu-logistike-1-1024x683.jpg
Načelnici J-4 GS OSRH i Sjeverne Makedonije posjetili Središte za obuku i doktrinu logistike| Foto: OSRH/ G. Mažar

Načelnici J-4 GS OSRH brigadir Jozo Matković i i načelnica uprave za logistiku Sjeverne Makedonije posjetili Središte za obuku i doktrinu logistike

Načelnik uprave za logistiku GS OSRH brigadir Jozo Matković i načelnica uprave za logistiku GS OS Sjeverne Makedonije, brigadirka Irena Mineva te načelnik odjela za održavanje u upravi za logistiku GS OS Sjeverne Makedonije brigadir Aco Micev posjetili su Središte za obuku i doktrinu logistike, Zapovjedništva za potporu.

Zapovjednik Središta za obuku i doktrinu logistike Požega, brigadir Mile Valentić u svom pozdravnom govoru dotakao se važnosti međusobne suradnje i razmjeni iskustava. Brigadir Mato Tomašević, načelnik odjela G4, prezentirao je strukturu i mogućnosti Zapovjedništva za potporu te njegovu važnost i ulogu u HV. Pukovnik Ivica Kordić upoznao je uvažene goste sa Središtem za obuku i doktrinu logistike, odsjecima i ulogom u razvoju sposobnost kao i planom razvijanja sposobnosti Središta.

Nakon prezentacija obišli su Odsjek za izobrazbu i doktrinu intendantske službe i Odsjek za izobrazbu i doktrinu zdravstvene službe gdje su ih pukovnik Mladen Miletić i bojnik Stjepan Pitlović upoznali sa radom odsjeka.

Na kraju posjete, pukovnik Boris Galić, prezentirao je Odsjek za izobrazbu i doktrinu prometne službe te logističko vježbalište Glavica.

Načelnici J-4 GS OSRH i Sjeverne Makedonije posjetili Središte za obuku i doktrinu logistike| Foto: OSRH/ G. Mažar

Objava Načelnici J-4 GS OSRH i Sjeverne Makedonije posjetili Središte za obuku i doktrinu logistike pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti