Zimski kamp kadeta u vojarni “Josip Jović” u Udbini

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2022/09/2022-09-24-oznaka-kadet.jpg

Riječ je o najatraktivnijem dijelu obuke kadeta na zimskom kampu gdje je više desetina uključeno u vježbu u kojoj međusobno uvježbavaju napad i obranu

Dan za medije zimskog kampa kadeta Oružanih snaga Republike Hrvatske održat će se u srijedu 22. veljače 2023. od 10 do 11.30 sati u vojarni “Josip Jović” u Udbini.

Na kampu sudjeluju kadeti 19. naraštaja vojnih studijskih programa, kadeti smjera Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo te Vojno pomorstvo, koji provode obuku i osposobljavanje za vođenje desetine u realnim zimskim uvjetima.

Riječ je o najatraktivnijem dijelu obuke kadeta na zimskom kampu gdje je više desetina uključeno u vježbu u kojoj međusobno uvježbavaju napad i obranu.

Pozivamo predstavnike medija koji su zainteresirani za praćenje aktivnosti kadeta na zimskom kampu da dođu sutra, u srijedu 22. veljače 2023. u vojarnu “Josip Jović” u Udbini najkasnije do 09.30 sati i da svoj dolazak najave na mail infor@morh.hr najkasniije do utorka 21. veljače do 16 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj novinarske ili osobne iskaznice i broj mobitela.

Objava Zimski kamp kadeta u vojarni “Josip Jović” u Udbini pojavila se prvi puta na MORH.



Najave