Završni godišnji sastanak Zapovjedništva za potporu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2018/12/godisnji_sastanak_zzp_191218_v.jpg
Foto: OSRH / F. Klen

U vojarni 1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia u utorak, 18. prosinca 2018. održan je godišnji sastanak zapovjednika Zapovjedništva za potporu (ZzP) sa zapovjednicima postrojbi.

Uz zapovjednika ZzP-a general-bojnika Mladena Fuzula, sastanku su nazočili načelnici odjela Stožera ZzP-a, zapovjednici i zamjenici te prvi dočasnici postrojbi ZzP-a, ravnatelji zavoda Vojno-zdravstvenog središta, vojni kapelan, zapovjednici vojno-skladišnih kompleksa, zapovjednici opslužništava vojarni, zapovjednici satnija i zapovjednici vodova.

U uvodnom izlaganju zapovjednik ZzP-a istaknuo je glavna postignuća u 2018. godini. Sastanak je završen smjernicama zapovjednika ZzP-a generala Fuzula, u kojima je naznačio glavne zadaće i smjerove razvoja Zapovjedništva za potporu u 2019. godini.

Nakon godišnjeg sastanka uslijedila je svečanost uručenja zahvalnica za djelatnike kojima je prestala djelatna vojna služba te podjela nagrada i pohvala za najboljeg vojnika i dočasnika ZzP-a za mjesec rujan do studeni 2018. godine te nagrade za najboljeg vojnika i dočasnika ZzP-a u 2018. godini.

Umirovljena su 43 pripadnika ZzP-a, kojima je general Fuzul u prigodnom obraćanju zahvalio na njihovom doprinosu i odanoj službi Hrvatskoj vojsci, a najboljima dočasnicima i vojnicima čestitao je na njihovim postignućima, uručivši im zahvalnice, pohvale i nagrade, te je svima čestitao predstojeće blagdane.

 

Najbolji  vojnici i dočasnici: 

 

Za mjesec rujan

skupnik Ivica Budić

razvodnik Miljenko Sabolek

 

Za mjesec listopad

nadnarednica Magda Gugić

razvodnik Danijel Špičko

 

Za mjesec studeni 

razvodnik Darko Klarić 

stožerni narednik Koraljko Baranašić

 

Najbolji u 2018. godini

nadnarednik Zdravko Mikić

pozornik Tihomir Jambreković




 






Vijesti