Završio 19. naraštaj Tečaja za instruktore

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/05/tecaj_za_instruktore_310519_v.jpg
Foto: HV / M. Jalšovec

Svečanost povodom završetka 19. naraštaja Tečaja za instruktore održana je u petak, 31. svibnja 2019. godine u Dočasničkoj školi „Damir Tomljanović Gavran“ (DŠ) u Požegi i tom je prigodom zapovjednik DŠ-a pukovnik Zdenko Šakota  polaznicima uručio potvrde o završetku tečaja.

Tečaj je uspješno završilo 20 polaznika, a obuka je provedena je od 13. do 31. svibnja 2019. u vojarni "123. brigade HV" u Požegi.

Polaznici su kroz teoretski dio odslušali nastavni sadržaj propisan nastavnim planom i programom te su u praktičnom dijelu kroz vježbe provodili i vršili raščlambu obučnog sata sukladno pedagoško metodičkim standardima.

Fokus tečaja bio je usmjeren na nadogradnju i proširenje postojećih kompetencija dočasnika potrebnih za sudjelovanje u nastavnom procesu, odnosno proširenju i nadogradnji kompetencija u području metodike izobrazbe i obuke, komuniciranja i vođenja. 

Cilj tečaja bio je proširenje znanja i vještina potrebnih za provedbu učinkovitog nastavnog procesa i obučavanje nižih dočasnika i vojnika u osvježavanju postojećih ili usvajanju novih znanja i vještina pojedinca i malih skupina.

Prema ostvarenim rezultatima, najbolji polaznik tečaja bio je skupnik Bože Đipalo, pripadnik Dočasničke škole, koji je pismeno pohvaljen od zapovjednika Dočasničke škole.

 

    Završio 19. naraštaj Tečaja za instruktore

    Foto: HV / M. Jalšovec

  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/zavrsio-19-narastaj-tecaja-za-instruktore/tecaj_za_instruktore_310519_01.jpg


Vijesti