Završeno prvenstvo OSRH U KROSU

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/cross_28042016_v.jpg
Foto: OSRH

U organizaciji Gardijske motorizirane brigade HKOV-a u Petrinji je u srijedu, 27. travnja 2016., održano 17. prvenstvo OSRH u krosu.

Sudjelovalo je 94 natjecatelja, od kojih 19 žena i 75 muškaraca, iz svih većih ustrojbenih cjelina OSRH. Uz jedinstvene ekipne kategorije za muškarce i žene, natjecanja su održana i u pojedinačnim kategorijama: žene, muški mlađi seniori, muški stariji seniori, muški veterani, muški apsolutna kategorija.

Zahtjevna staza u okolici grada Petrinje bila je dugačka 4 kilometra za žene i 8 kilometara za muškarce te je pokraj visoke kondicije tražila i dobru sposobnost ravnoteže i reakcije.
Prvo mjesto ekipno u obje konkurencije je osvojila Gardijska motorizirana brigada, a pojedinačno su najbolji bili narednica Valentina Županić (Bojna veze, žene), vojnik Nikola Špoljar (GMTBR- apsolutna, mlađi seniori), narednik Darko Dolovski (SOD, stariji seniori) i narednik Danijel Katalenić (ZZP, veterani).

Prvenstvo je u vojarni "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji zatvoreno podjelom medalja i pehara najuspješnijim pojedincima i ekipama, te zahvalnica voditeljima ekipa. Postrojenim natjecateljima te organizatorima prigodno se obratio izaslanik načelnika GS OSRH načelnik stožera GMTBR- e brigadir Tihomir Kundid istaknuvši zadovoljstvo organizacijom i postignutim rezultatima.



Vijesti