Završena obuka za održavanje sustava kupole s naoružanjem Panzer haubica

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2024/07/2024-07-26-pzh2000-2-1024x683.jpg
Završena obuka za održavanje sustava kupole s naoružanjem Panzer haubica| Foto: OSRH/ D. Vukas

Četiri polaznika završilo obuku za održavanje sustava kupole s naoružanjem PzH 2000 koja je provedena u Remontnom zavodu Zapovjedništva za potporu

Završena je obuka za održavanje sustava kupole s naoružanjem PzH 2000 koja je provedena od 24. lipnja do 26. srpnja 2024. godine u Remontnom zavodu Zapovjedništva za potporu.

Četiri polaznika savladalo je zadaće iz Programa obuke te su osposobljeni za uspješno izvođenje radnji i postupaka u dijagnosticiranju, preventivnom i korektivnom održavanju tijekom periodičnog održavanja sustava kupole s naoružanjem Panzer haubica PzH 2000.

Nakon vrednovanja i ocjenjivanja polaznici su u potpunosti ispunili zadaće obuke koja obuhvaća poznavanje sklopova i načina rada sustava kupole s naoružanjem, poznavanje sustava kompleta specijalnog alata, pribora i mjernih instrumenata, pravilno korištenje alata, mjernih uređaja, instrumenata i opreme za rad, provođenje opsluživanja, preventivno i korektivno održavanje u I. stupnju, dijagnosticiranje stanja, zamjena sklopova, obavljanje periodičnog održavanja, pridržavanje propisanih mjera zaštite na radu.

Predmetnu obuku proveli su voditelj obuke satnik Dalibor Vukas, nadnarednik Miro Bušić i desetnica Mihaela Iličić iz Središta za obuku i doktrinu logistike.

Završena obuka za održavanje sustava kupole s naoružanjem Panzer haubica| Foto: OSRH/ D. Vukas

Objava Završena obuka za održavanje sustava kupole s naoružanjem Panzer haubica pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti