Završna vježba sastavnica Hrvatskog kontingenta za misiju ISAF

Ministar obrane gospodin Branko Vukelić i zamjenik načelnika GS OS RH general pukovnik Slavko Barić nazočit će u četvrtak, 31. siječnja 2008. godine „Danu uvaženih gostiju završne vježbe sastavnica Hrvatskog kontingenta koji se upućuje u misiju ISAF“, koji će se održati na vojnom poligonu „Gašinci“.

Nakon praćenja provedbe vježbe s radnih točaka, predviđena je izjava za medije ministra obrane gosp. Branka Vukelića u 12.45 sati. Program za predstavnike medija traje do 13,30 sati.

Molimo medijske kuće zainteresirane za praćenje navedenih događaja da akreditiraju svoje predstavnike Službi za odnose s javnošću i informiranje MORH-a na faks: 01/4551-516 ili na e-mail: infor@morh.hr najkasnije do 12,00 sati 30. siječnja 2008.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, datum i godinu rođenja, broj novinarske iskaznice i naziv medija, kontakt telefon te registraciju vozila.

Za predstavnike medijskih kuća kojima je potreban prijevoz Služba za odnose s javnošću i informiranje MORH-a će do poligona “Gašinci” osigurati prijevoz kombijem koji će krenuti iz Stančićeve ulice u Zagrebu u 5,00 sati. Kontakt osoba je satnica Snježana Sacher, mob 098-620192.

Predstavnike medija koji imaju osiguran osobni prijevoz molimo da do 8,00 sati dođu u vojarnu Dračica, Nikole Tesle, bb u Đakovu odakle će za njih biti organiziran prijevoz autobusom do poligona “Gašinci”.

Kontakt osoba u vojarni Dračica je skupnik Ivica Oršolić, mob. 098-667410.

Molimo vas da medijski popratite ovaj događaj!

 Najave