Zahvalnica Ministarstvu obrane

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2018/09/zahvalnica_18092018_v-copy.jpg
Foto: HRZ SzO / L. Parlov

Zajednica udruga veterana Vojne policije iz Domovinskog rata RH sa sjedištem u Zadru dodijelila je, povodom obilježavanja svog dana, Ministarstvu obrane Republike Hrvatske zahvalnicu za pomoć i doprinos u realizaciji njezinih programa.

Zahvalnicu je u ime Ministarstva obrane u utorak, 18. rujna 2018. u vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku primio zapovjednik Središta za obuku HRZ-a "Rudolf Perešin" brigadir Goran Huljev, a uručio mu je predsjednik Zajednice udruga veterana vojne policije iz Domovinskog rata RH Josip Adžić.

"Meni osobno, a i Zajednici, ova zahvalnica koju dodjeljujemo Ministarstvu obrane jedna je od najdražih. MORH podupire naš rad, a posebno zadnje dvije godine od kada je ministar obrane gospodin Damir Krstičević", kazao je tom prigodom predsjednik Zajednice, dodavši kako su svoj dan ove godine obilježili 24.kolovoza u Slavonskom Brodu. U njegovoj pratnji bio je i tajnik Zajednice Mate Mustać.

Brigadir Huljev se zahvalio na priznanju koje je Ministarstvu obrane dala Zajednica te im poželio mnogo uspjeha i novih projekta i ubuduće.

Foto: HRZ SzO / L. Parlov

 

Vijesti