Vrhovni zapovjednik NATO snaga za Europu i zapovjednik Zapovjedništva SAD za Europu u posjeti MORH-u

Ministar obrane Republike Hrvatske Branko Vukelić i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Josip Lucić sastat će se u utorak 14.listopada 2008. godine sa vrhovnim zapovjednikom NATO snaga za Europu i zapovjednikom Zapovjedništva SAD za Europu generalom zbora Johnom Craddockom u Ministarstvu obrane RH (Trg kralja Petra Krešimira IV br.1, Zagreb).


Svečani doček ispred Ministarstva obrane predviđen je s početkom u 8:00, dok su izjave za medije predviđene u 10,30 u predvorju MORH-a.

Molimo fotoreportere i snimatelje koji žele pratiti svečani doček da dođu ispred Ministarstva obrane najkasnije do 7:45, dok novinari koji žele biti nazočni tijekom izjava trebaju doći najkasnije do 10:15 na ulaz MORH-a (Stančićeva 6, Zagreb).

Molimo predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela. Osobe za kontakt: pukovnik Dražen Jonjić, zamjenik načelnika Službe za odnose s javnošću i informiranje, mobitel : 099 2281 878; satnik Ivica Matošević, stožerni časnik za odnose s javnošću pri Kabinetu načelnika GS OS RH 099 3127585

Najave