Uskrsna čestitka potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH

Poštovane pripadnice i pripadnici Oružanih snaga Republike Hrvatske i djelatnici Ministarstva obrane Republike Hrvatske,

U iščekivanju smo najvećeg kršćanskog blagdana – Uskrsa. U njemu promišljamo veličinu Isusove žrtve za čovjeka, ali i radosti i nade koje Uskrs nudi.

U slojevitosti i žrtvi Velikog tjedna i Uskrsa svi mi pronalazimo putokaze za naše svakodnevno življenje i djelovanje.

Čestitam Vam Uskrs, pozivajući sve nas da u plemenitosti davanja za druge pronađemo uzor. 

Uskrs simbolizira Isusovo žrtvovanje, ali nudi nadu.

Čestitam Uskrs svima vama, vojnicima, dočasnicima i časnicima, službenicima i namještenicima - koji svakodnevno ispunjavate svoje plemenite zadaće, dajući svoj doprinos snazi domovine Hrvatske.

Naše misli i naše molitve ovih dana usmjeravamo prema našim braniteljima koji su sebe žrtvovali za hrvatsku budućnost. Čestitam Uskrs obiteljima naših prijatelja, koji trajno žive u nama, oni su naša bol i naš ponos, naše nadahnuće.

Čestitam Uskrs i svim našim pripadnicama i pripadnicima u misijama i operacijama diljem svijeta, koji su u svome djelovanju posvećeni očuvanju i promicanju mira, jačajući nadu ljudima u potrebi.

Uskrs je žrtva, Uskrs je nada i radost, vjera. Pronađimo u snazi veličanstvenog trenutka nadahnuće za naše osobne korake naprijed, za naša osobna jačanja.

Sretan Uskrs svima vama, vašim obiteljima. Želim vam svako dobro u osobnom i profesionalnom djelovanju.



 


 

POTPREDSJEDNIK VLADE I
MINISTAR OBRANE

 

Damir Krstičević

 

 

 



Priopćenja