Uskrsna čestitka ministra obrane

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Ministar obrane Mario Banožić povodom blagdana Uskrsa uputio je čestitku pripadnicima Hrvatske vojske i djelatnicima MORH-a te građanima Republike Hrvatske

Ministar obrane Republike Hrvatske Mario Banožić uputio je u petak, 2. travnja 2021. godine čestitku povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa.

“Poštovane pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske, poštovani djelatnici Ministarstva obrane Republike Hrvatske, poštovane građanke i građani,
u ime Ministarstva obrane Republike Hrvatske i svoje osobno želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs.

Prisjećajući se Isusove žrtve, s osobitim poštovanjem usmjeravamo naše molitve i misli prema hrvatskim braniteljima, koji su svoje živote ugradili u slobodu i mir za neovisnu nam Domovinu. Ta žrtva i to odricanje može nam biti primjer, izvor nadahnuća.

Sretan i blagoslovljen Uskrs želim i svim našim pripadnicima koji u mirovnim misijama i operacijama diljem svijeta doprinose učvršćivanju mira i sigurnosti, kao i njihovim obiteljima koji ovaj najveći kršćanski blagdan provode bez svojih najmilijih.

Poruka Uskrsa je objava da životu nema kraja. U tom vjerovanju, u ovim izazovnim vremenima u kojima nas obuzimaju sumnje, pouzdanjem u Boga rasplamsat ćemo i živjeti nadu.

Sa željom da vas ta nada nikada ne napusti, neka je vama, vašim obiteljima i prijateljima, sretan i radošću ispunjen Uskrs!”

Objava Uskrsna čestitka ministra obrane pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja