Svečana akademija povodom Dana Oružanih snaga 2010. godine

Povodom obilježavanja Dana Oružanih snaga RH i Dana Hrvatske kopnene vojske, u četvrtak, 27. svibnja 2010., u Domu HV-a „Zvonimir“ u MORH-u (Stančićeva 6), s početkom u 14 sati, održat će se svečana akademija na kojoj će biti upriličena i dodijela promaknuća, pohvala i nagrada djelatnicima MORH-a i GS OS RH.

Svečanoj akademiji nazočit će predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik OS RH, prof.dr. sc Ivo Josipović, ministar obrane Branko Vukelić i načelnik GS OS RH general zbora Josip Lucić.

Pozivamo vas da medijski popratite navedeni događaj i dođete u četvrtak, 27. svibnja 2010., u MORH, Stančićeva 6, najkasnije do 13,30 sati.

Napomena za fotoreportere i snimatelje: svečani doček  i prijavak predsjedniku RH i vrhovnom zapovjedniku OS RH moći će se snimiti na ulazu Trga kralja Petra Krešimira IV. Molimo fotoreportere i snimatelje koji žele pratiti svečani doček da prethodno također dođu na ulaz u Stančićevoj 6, najkasnije do 13,20 sati.

Osoba za kontakt je zamjenik načelnika Službe za odnose s javnošću i informiranje MORH-a, pukovnik Dražen Jonjić, mob: 099/228-18-78.



Najave