Svečano postrojavanje 4. HRVCON-a u misiju UNDOF

U kninskoj vojarni „Andrija Matijaš Pauk“ u petak, 13. studenoga,  svečano je postrojen 4. HRVCON kojeg čine pripadnici Gardijsko motorizirane brigade, Hrvatske ratne mornarice, te Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, a koji će se uputiti u mirovnu misiju UNDOF na Golansku visoravan.

Postrojavanju su nazočili zapovjednik Gardijsko motorizirane brigade brigadni general Mladen Fuzul, načelnik stožera gmtbr brigadir Tihomir Kundid, te voditelji Odsjeka i zapovjednici postrojbi Gardijske motorizirane brigade.
Nazočnima se obratio nacionalni zapovjednik kontingenta bojnik Marijan Madjerić koji je ukazao na značaj sudjelovanja pripadnika hrvatske vojske u misiji UNDOF.
U svom govoru zapovjednik Gardijsko motorizirane brigade brigadni general Fuzul naglasio je da je osnovna zadaća 4. HRVCON-a UNDOF da kao i svi prethodni profesionalno i kvalitetno obavlja svoje zadaće, štiti napore međunarodne zajednice za sprječavanje obnavljanja sukoba na Golanskoj visoravni, svojim profesionalnim izvršenjem zadaća pokaže da su nastali na čvrstim temeljima Oružanih snaga RH, te da profesionalno pobjede izazove koji ih čekaju u misiji.   
Također, poželio im je puno uspjeha u radu i da se svi sretno vrate svojim obiteljima.

Vijesti