Službeni doček 1. HRVCON UNDOF-a

U vojarni „Bosut“ u Vinkovcima u petak, 9. siječnja 2009. godine, održat će se svečano postrojavanje 1. HRVCON UNDOF-a.

U vojarni „Bosut“ u Vinkovcima u petak, 9. siječnja 2009. godine, održat će se svečano postrojavanje 1. HRVCON UNDOF-a uz nazočnost zamjenika načelnika GS OS RH za operacije kontraadmirala Zdenka Simičića, načelnika Stožera Zapovjedništva HKoV-a brigadira Alojza Tomaševića, zapovjednika gombr-e HKoV-a brigadira Mladena Mikolčevića, kao i ostalih dužnosnika Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH.

Svečano postrojavanje pripadnika 1. HRVCON predviđeno je s početkom u 10 sati, dok se izjave za medije očekuju po završetku svečanosti u 10.40 sati.

Molimo vas da medijski popratite navedeni događaj te dođete u petak, 9. siječnja, najkasnije do 9.30 sati na zapadni ulaz u vojarnu „Bosut“ (s ulice Hansa Dietricha Genschera).

Molimo predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr. ili na fax: 01/4551-516. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Osobe za kontakt su: stožerni časnik za odnose s javnošću i informiranje u Kabinetu Načelnika GS OS RH satnik Ivica Matošević, mob.099/ 3127-585.



Najave