Izložba u galeriji MORH-a "Zvonimir"

U galeriji MORH-a „Zvonimir“, Bauerova 33, u ponedjeljak 29. prosinca 2008. u 14,00 sati bit će otvorenje III. IZLOŽBE LIKOVNIH RADOVA DJELATNIKA MINISTARSTVA OBRANE I GLAVNOG STOŽERA.

Svoje slike, akvarele, makete i skulpture izlaže dvanaest naših kolegica i kolega koji se u slobodno vrijeme bave likovnom djelatnošću: Dubravka Cerovac-Tropčić, Silvia Filošević, Katica Grdić, Zlatko Hergotić, Kata Jelovčić, Željko Lipovac, Nikola Matić, Vinko Matulović, Margareta Međeri Hudinčec, Zdenka Omrčen, Tomislav Skender, Marijan Šafarić, i pukovnik u miru Krunoslav Matijević-Klobučar, kao gost.

Izložba se tradicionalno organizira u prigodi božićno-novogodišnjih blagdana. Izmjenjuje se s izložbom likovnih radova umirovljenika MORH-a i izložbom fotografija djelatnika MO i GS. Prva ideja, u želji da se prikaže aktivnost naših djelatnika u slobodno vrijeme, ostvarena je 2002, druga izložba istog tipa bila je 2005, ovogodišnja je treća po redu. Početkom ove godine održana je izuzetno dobro primljena Izložba fotografija, a sljedeće godine su opet na redu umirovljenici.

Izložba se može razgledati zaključno do 20. siječnja 2009. u radno vrijeme galerije Zvonimir: pon-pet od 11 do 18 sati, subotom od 10 do 12 sati, nedjeljom i blagdanom zatvoreno. Ulaz slobodan.

Najave