Provedena izobrazba 21. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2022/05/2022-05-09-hvu-2-1024x768.jpg
Provedena izobrazba 21. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe | Foto: HVU/ G. Mažar

Pokazana zavidna razina znanja i motiviranosti, polaznici uspješno završili specijalistički dio izobrazbe za intendantsku i tekstilno-tehnološku službu

U požeškom Središtu za obuku i doktrinu logistike Zapovjedništva za potporu od 10. siječnja do 6. svibnja 2022. provedena je izobrazba s polaznicima 21. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe.

Na uspješno završenom specijalističkom dijelu Temeljne časničke izobrazbe za intendantsku i tekstilno-tehnološku službu, polaznici su stekli temeljna znanja i vještine potrebne za obnašanje prve časničke dužnosti sukladno specijalnosti. Dobili su znanja koja su ključna za zapovijedanje vodom, kao i znanja potrebna za obnašanje dužnosti u službi te sposobnosti stručnog časnika službe.

Voditelj izobrazbe pukovnik Mladen Miletić naglasio je kako su svi polaznici pokazali veliku motiviranost tijekom izobrazbe, osobito tijekom praktičnog dijela kao i zavidnu razinu znanja tijekom provedbi ispita.

Jedna od polaznica izobrazbe, vojnikinja Josipa Ban izjavila je: “Ovdje smo proveli četiri mjeseca i na obuci sam stekla iskustvo i znanja koje će mi zasigurno pomoći u karijeri. Zahvaljujem predavačima i instruktorima na trudu i potpori te profesionalnom pristupu našem obučavanju”.

Objava Provedena izobrazba 21. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti