Promocija polaznika vojnih škola na HVU ”Petar Zrinski”

U povodu Dana državnosti Republike Hrvatske na Hrvatskom vojnom učilištu "Petar Zrinski" u srijedu, 18. lipnja 2014., obilježit će se završetak školovanja i promocija polaznika vojnih škola za potrebe Oružanih snaga kojemu će nazočiti predsjednik RH i vrhovni zapovjednik OS RH Ivo Josipović, ministar obrane RH Ante Kotromanović i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Drago Lovrić.

Promocija polaznika Temeljne napredne i Visoke dočasničke izobrazbe te Napredne časničke izobrazbe i Zapovjedno-stožerne škole „Blago Zadro“ održat će se s početkom u 9,00 sati, dok će se središnja svečanost obilježavanja promocije polaznika 16. naraštaja Ratne škole "Ban Josip Jelačić" i 13. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe te 18. naraštaja kadeta-pilota, kao i podjela nagrada i pohvala najboljim polaznicima održati s početkom u 11.00 sati.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele popratiti cjelokupnu promociju vojnih škola da dođu na HVU „Petar Zrinski“, Ilica 256 b, u srijedu, 18. lipnja 2014. godine, najkasnije do 8.45 sati, te one koji žele popratiti središnju svečanost obilježavanja promocije vojnih škola da dođu najkasnije do 10.30 sati. Ulaz za pješake je iz Ilice 256b, a kolni ulaz iz ulice Črnomerec. Parking za novinare osiguran je u vojarni.
 
Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću HVU-a bojnik Zdravko Lovašen, mob: 099/250-2593. 



Najave