Pripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2021/11/2021-11-147-zss-vk-3-1024x683.jpg
Pripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje | Foto: Hrvatska vojska

Ispred murala “Vukovar” pripadnici ZSS-a već niz godina zajedno s predstavnicima civilnih institucija odaju počast žrtvi Vukovara i Škabrnje. U sklopu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, pripadnici ZSS-a su u utorak 16. studenog nazočili misi zadušnici za žrtve Vukovara i Škabrnje, kao i za sve […]

Ispred murala “Vukovar” pripadnici ZSS-a već niz godina zajedno s predstavnicima civilnih institucija odaju počast žrtvi Vukovara i Škabrnje.

U sklopu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, pripadnici ZSS-a su u utorak 16. studenog nazočili misi zadušnici za žrtve Vukovara i Škabrnje, kao i za sve poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje. Misno slavlje predvodio je vojni kapelan don Željko Savić u Spomen sobi vojarne “sžb Ante Šaškor”.

Isti dan pripadnici ZSS-a pristupili su akciji dobrovoljnog darivanja krvi koju je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Delnice. Posebnost ove akcije je što je organizirana uoči Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje što je pripadnicima ZSS-a bio dodatan motiv da se odazovu darivanju krvi.

Objava Pripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti