Pripadnici Njemačkog ratnog zrakoplovstva u posjetu HRZ i PZO-u

U sklopu planirane bilateralne obrambene suradnje između Republike Hrvatske i Savezne Republike Njemačke u srijedu, 15. lipnja 2011. pripadnici Njemačkog ratnog zrakoplovstva posjetit će Zapovjedništvo Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane OS RH.


Riječ je o razmjeni iskustava između pilota i zrakoplovno-tehničkog osoblja po pitanju obuke te održavanja i servisiranja zrakoplova.

Dolazak zrakoplova Njemačkog ratnog zrakoplovstva u zrakoplovnu bazu HRZ i PZO-a Pleso pratit će zrakoplovi HRZ i PZO-a, a njihovo slijetanje očekuje se oko 14.00 sati. Po završetku zajedničkog leta hrvatskih i njemačkog zrakoplova predviđene su izjave za medije.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da medijski poprate navedenu aktivnost te ih molimo da dođu u 91. zb HRZ i PZO-a Pleso u srijedu, 15. lipnja 2011., najkasnije do 13.15 sati, kako bi mogli fotografirati i snimiti uzlijetanje zrakoplova HRZ i PZO-a te zajedničko slijetanje hrvatskih i njemačkog zrakoplova.

Također, molimo predstavnike medija da svoj dolazak najave Službi za odnose s javnošću i informiranje MORH-a, na e-mail: infor@morh.hr ili na fax: 01/4832-905, najkasnije do srijede, 15. lipnja do 11,00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Osoba za kontakt je načelnica Odjela informiranja SOJI-a Emina Lišić, mob: 098/233 480.



Najave