Primopredaja dužnosti zapovjednika Središta za obuku i doktrinu logistike

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/07/20200701-primopredaja-sod-1024x683.jpg
Primopredaja dužnosti zapovjednika Središta za obuku i doktrinu logistike | Foto:ZZP/ G. Mažar

Novi zapovjednik pukovnik Miroslav Zelenika zahvalio se brigadiru Mati Tomaševiću na suradnji te naglasio važnost kontinuiteta kvalitetnog rada Središta

U požeškoj vojarni 123. brigade Hrvatske vojske, 30. lipnja 2020. godine održana je svečana primopredaja dužnosti zapovjednika Središta za obuku i doktrinu logistike Zapovjedništva za potporu između dosadašnjeg brigadira Mate Tomaševića i novoimenovanog  zapovjednika pukovnika Miroslava Zelenike.

Dosadašnji zapovjednik Središta za obuku i doktrinu logistike, brigadir Mato Tomašević naglasio je kako je u protekle četiri i pol godine provedeno preko 420 obučnih događaja sa 5400 polaznika od kojih je dio polaznika iz Crne Gore, Slovenije, Albanije te Bosne i Hercegovine. Također je istaknuo i uspješnu provedbu tridesetak međunarodnih obučnih suradnji.  “Tijekom ovog perioda 28 časnika i dočasnika primilo je promaknuća, dodijeljeno je 112 nagrada, pohvala i poticajnih mjera te 37 odlikovanja. Ovo je pokazatelj vašeg izvanrednog rada u Središtu te produkt vašeg znanja i mogućnosti ove postrojbe. Iskreno vam čestitam i zahvaljujem se na uspješno provedenim svim aktivnostima te vam želim uspjeh u profesionalnoj karijeri.”

U svom obraćanju novi zapovjednik Središta pukovnik Miroslav Zelenika zahvalio se brigadiru Mati Tomašević na suradnji te naglasio važnost kontinuiteta i nastavak kvalitetnog rada sa polaznicima obuke. Također je zaželio uspjeh dosadašnjem zapovjedniku u Ratnoj školi “Ban Josip Jelačić” i nastavku karijere.

Izaslanik zapovjednika Zapovjedništva za potporu brigadir Ivan Jušić zahvalio se brigadiru Mati Tomaševiću na iznimno dobrom vođenju i organizaciji rada Središta, kao i uloženom trudu i postignućima, a pukovniku Miroslavu Zeleniki zaželio uspješan nastavak rada.

Objava Primopredaja dužnosti zapovjednika Središta za obuku i doktrinu logistike pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti