Prezentaciji vozila i tehnike “Suvremena sredstva za manipulaciju tereta za suvremenu logistiku OS RH”

Ministar obrane Branko Vukelić i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Josip Lucić te ostali članovi izaslanstva MORH-a i OS RH nazočit će prezentaciji vozila i tehnike “Suvremena sredstva za manipulaciju tereta za suvremenu logistiku OS RH”, koja će se održati u petak, 28. studenoga 2008. u vojarni “Croatia” u Zagrebu.


U programu prezentacije planirana je i terenska pokazna vježba na poligonu te je organiziran prijevoz za predstavnike medija do poligona, a nakon završetka vježbe izjava za medije.

Pozivamo predstavnike medija da dođu sutra u vojarnu “Croatia” u Zagrebu, na bočni ulaz Sajmnišna cesta bb, najkasnije do 10.45 sati, dok se završetak aktivnosti očekuje oko 12.30 sati. Molimo sve predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr te navedu naziv medija , ime i prezime i broj mobitela najkasnije do petka, 28. studenoga do 10 sati.

Osobe za kontakt: načelnik Službe za odnose s javnošću i informiranje, Goran Grošinić, mobitel: 098/312-839 i zamjenik načelnika Službe za odnose s javnošću i informiranje, pukovnik Dražen Jonjić, mobitel: 099/228-18-78.

Najave