Predstavnici 11. HRVCON-a u Poljskoj sudjelovali na humanitarnoj utrci

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-03-humanitarna-utrka-1024x717.jpeg
Predstavnici 11. HRVCON-a u Poljskoj sudjelovali na humanitarnoj utrci | Foto: 11. HRVCON

Utrka koja je organizirana u mjestu Pisz imala je za cilj prikupljanje dobrotvornih novčanih priloga oboljelima od teških malignih bolesti

Četvoro pripadnika 11. HRVCON-a NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Poljskoj sudjelovalo je 7. srpnja 2023. na humanitarnoj utrci koja je organizirana u mjestu Pis. Sudionici su mogli sudjelovati u utrci na 2 ili 5 km, a sama utrka organizirana je u Gradskom parku u Piszu.

Na utrci su od hrvatskih predstavnika nastupili natporučnica Marija Streitenberger, poručnik Tomislav Jurić, poručnik Domagoj Lančić i narednik Dario Sakač. Osim pripadnika 11. HRVCON-a, na utrci su sudjelovali i rumunjski pripadnici te stanovnici lokalne zajednice.

Ovo je inače 8. šarena humanitarna utrka kojoj je cilj prikupljanje dobrotvornog novčanog priloga koji će pomoći osobi, stanovniku lokalne zajednice, oboljeloj od teških malignih bolesti.

Još jednom su pripadnici 11. HRVCON-a pokazali zavidnu fizičku spremnost, ostvarili zapažene rezultate te pokazali i želju i volju pomoći lokalnoj zajednici i njezinim stanovnicima.

Objava Predstavnici 11. HRVCON-a u Poljskoj sudjelovali na humanitarnoj utrci pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti