Predavanje "Kako poslovati s Ujedinjenim narodima"

Temeljem dogovorenog na sastanku ministra obrane Davora Božinovića i pomoćnika glavnog tajnika UN-a, održanom u srpnju ove godine, na Hrvatskom vojnom učilištu "Petar Zrinski", u ponedjeljak, 26. rujna, održat će se stručno predavanje UN direktora za opremanje i nabavu Dmitri Dovgopoly-a na temu „Kako poslovati s Ujedinjenim narodima“, a kojem će nazočiti predstavnici oko 70-tak hrvatskih tvrtki kojima će biti prezentirane mogućnosti i načini poslovanja sa organizacijom UN-a. Uz Ministarstvo obrane, u organizaciji stručnog predavanja za hrvatske tvrtke, sudjeluje i Hrvatska gospodarska komora.


Stručno predavanje započet će obraćanjem ministra obrane Davora Božinovića i potpredsjednice Hrvatske gospodarske komore Vesne Trnokop Tante i UN direktora za opremanje i nabavu Dmitri Dovgopoly-a s početkom u 9 sati.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da poprate navedeni događaj i dođu na Hrvatsko vojno učilište „Petar Zrinski“ u ponedjeljak, 26. rujna, najkasnije do 8,45 sati. Ulaz za pješake je sa Ilice 256b, dok predstavnici medija koji dolaze s vozilima ulaze s ulice Črnomerec. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je načelnica Odjela informiranja SOJI-a Emina Lišić, mob:098/233 480.



Najave