Posjet predsjednika Josipovića povodom judo seminara na HVU-u

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH posjetit će u subotu, 5. ožujka 2011. godine, u 15 sati, Hrvatsko vojno učilište „Petar Zrinski“ a povodom održavanja Međunarodnog judo seminara „Kodokan Kata“ u organizaciji Europske judo unije i Hrvatskog judo saveza.

Predsjednika Josipovića na Hrvatskom vojnom učilištu dočekat će izaslanik ministra obrane, načelnik Glavnog stožera OSRH general pukovnik Drago Lovrić, državni tajnik MORH-a Pjer Šimunović te ravnatelj HVU „Petar Zrinski“ general bojnik Mirko Šundov.

 

Međunarodni „Kodokan Kata“ seminar na Hrvatskom vojnom učilištu prvi je seminar tog tipa organiziran u Europi, a okuplja oko 400-tinjak judo majstora iz više od 20 zemalja Europe i svijeta. Kodokan Institut osnovan je u Japanu, a na njemu se proučavaju judo tehnike i njihov povijesni razvoj, pripremaju judaši iz cijeloga svijeta, proučavaju vještine Kate te se odvija edukacija i izobrazba trenera iz cijelog svijeta.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija sa poprate posjet Predsjednika RH i dođu na Hrvatsko vojno učilište „Petar Zrinski“, Ilica 256 b, u subotu, 5. ožujka, najkasnije do 14,40 sati. Ulaz za pješake je sa Ilice 256b, dok predstavnici medija koji dolaze s vozilima ulaze s ulice Črnomerec. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je načelnica Odjela informiranja SOJI-a Emina Lišić, mob: 098/233 480.



Najave