Posjet ministra obrane Branka Vukelića Gradu Varaždinu i posjet ministra obrane Međimurskoj županiji

Ministar obrane Branko Vukelić sa suradnicima, posjetit će u petak, 5. ožujka 2010. godine Grad Varaždin gdje će se susresti s gradonačelnikom Ivanom Čehokom, a tom prilikom će se potpisati zapisnik o primopredaji bivše vojarne 'Ivan Drašković V' Gradu Varaždinu.

Potpisivanje zapisnika i izjave za medije održat će se u prostorima Gradske vijećnice u Varaždinu, Trg Kralja Tomislava 1, s početkom u 9,45 sati. Po završetku susreta, ministar Vukelić i gradonačelnik Čehok obići će spomenutu bivšu vojnu nekretninu.

Po završetku posjeta Gradu Varaždinu, ministar Vukelić posjetit će i Međimursku županiju gdje će se susresti s međimurskim županom Ivanom Perhočem. Ministar Vukelić i župan Perhoč razgovarat će o otvorenim pitanjima između Ministarstva obrane i Međimurske županije te mogućnostima jačeg uključivanja tvrtki s područja navedene županije u opskrbljivanje MORH-a. U Međimurskoj županiji izjave za medije održat će se u prostorima Županije, Ruđera Boškovića 2, u Čakovcu, s početkom u 12 sati. Tijekom posjeta Međimurskoj županiji ministar Vukelić obići će i tvornicu Šestan Busch u Prelogu.

Obilazak tvornice predviđen je i za sve zainteresirane predstavnike medija. Za zainteresirane predstavnike medija s područja grada Zagreba postoji mogućnost organiziranog prijevoza uz prethodnu najavu Službi za odnose s javnošću i infromiranje MORH-a danas, u četvrtak, 4. ožujka 2010. do 16. sati.  

Osoba za kontakt je načelnica Odjela informiranja SOJI-a Emina Lišić, mob: 098/233 480.

 



Najave