Posjet dječjem vrtiću i druženje s hrvatskim vojnicima

Izaslanstvo Ministarstva obrane Republike Hrvatske koje se nalazi u posjetu Kabulu već tradicionalno posjećuje dječji vrtić te donira neophodnu pomoć za tu instituciju. Tako je bilo i u utorak 16. lipnja 2009. godine, kada je ministar obrane Branko Vukelić posjetio dječji vrtić za djecu policijskih djelatnika.

Vukelić je pogledao radove na uređenju igrališta koje su pripadnici voda Vojne policije napravili te uručio prigodne darove za djecu ali i neophodne stvari namijenjene funkcioniranju vrtića.

U večernjim satima tijekom druženja s hrvatskim vojnicima u kampu Warehouse ministar obrane hrvatskim vojnicima u misiji ISAF uručio je satelitsku opremu za bolje praćenje hrvatskih TV programa te stolove za stolni nogomet, a prema želji pripadnika OS RH.

Druženje u ugodnoj atmosferi uz roštilj koji su sami pripadnici OS RH pripremili bio je dobar uvod za posjet najvećoj skupini pripadnika OS RH u Afganistanu koji je upriličen u srijedu 17. lipnja 2009. godine obilaskom kampa Marmal u Mazar-e-Sharifu na sjeveru Afganistana.Vijesti