Posjet admirala Di Paola, predsjedavajućeg Vojnog odobora NATO-a

Ministar obrane Branko Vukelić i načelnik Glavnog stožera OS RH, general zbora Josip Lucić primit će u petak, 27. ožujka, u službeni posjet admirala Giampaola Di Paola sa najbližim suradnicima. Admiral Di Paolo, tijekom svog posjeta MORH-u, održat će i predavanje polaznicima visokih vojnih škola i zapovjednicima Oružanih snaga RH na Hrvatskom vojnom učilištu, na temu: NATO i njegovi sadašnji i budući izazovi u svjetlu 60. godišnjice.

Po završetku predavanja predviđena je izjava za medije predsjedavajućeg Vojnog odbora NATO-a, admirala Di Paola i načelnika GS OS RH, generala zbora Josipa Lucića, s početkom u 12,40 sati.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr. ili na fax: 01/4551-516 danas, 26. ožujka, do 16,30 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Također, molimo sve predstavnike medija da dođu na Hrvatsko vojno učilište, Ilica 256 b, u petak, 27. ožujka, najkasnije do 12,00 sati.

Osoba za kontakt je zamjenik načelnika Službe za odnose s javnošću i informiranje MORH-a pukovnik Dražen Jonjić, mob: 099/2281-878.



Najave