Polaznici Visoke dočasničke škole u posjetu ZSS-u

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/oznaka-zapovjednistvo-specijalnih-snaga-hv-1024x683.jpg

Polaznici XXII naraštaja Visoke dočasničke škole "Damir Tomljanović Gavran" Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" posjetili su Zapovjedništvo specijalnih snaga

Polaznici XXII naraštaja Visoke dočasničke škole “Damir Tomljanović Gavran” Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman, u ponedjeljak 15. travnja 2024. posjetili su Zapovjedništvo specijalnih snaga.

Polaznike je primio prvi dočasnik Zapovjedništva specijalnih snaga časnički namjesnik Filip Tunjić koji im je iskazao dobrodošlicu te je istaknuo veliku važnost dočasničkog lanca potpore kako u Zapovjedništvu specijalnih snaga tako i općenito u Oružanim snagama. Tom prigodom održana je prezentacija o radu Zapovjedništva specijalnih snaga te obukama, međunarodnoj vojnoj suradnji i sudjelovanjima u misijama i operacijama potpore miru. U sklopu posjeta održano je i predavanje o Specijalnim operacijama i o radu dočasničkog lanca potpore u ZSS-u.

U sklopu posjeta polaznici Visoke dočasničke škole su u vojarni ispred spomen sobe, kod križa, paljenjem svijeća, odali počast poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima, pripadnicima specijalnih postrojbi Oružanih snaga.

Polaznike je s radom vojne kapelanije upoznao don Željko Savić, a o samom nastanku spomen sobe govorila je časnica za odnose s javnošću.

Objava Polaznici Visoke dočasničke škole u posjetu ZSS-u pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti