Otvorenje vojnog natjecanja "8. CISM Futsal Cup For Peace"

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/fusal_01072016_v.jpg

Otvorenje regionalnog vojnog natjecanja u malom nogometu "8. CISM Futsal Cup For Peace" održat će se u ponedjeljak, 4. srpnja 2016., u 9.00 sati u vojarni "Sv. Nikola" u Splitu.

Svečanom otvorenju nazočit će generalni sekretar za vojni sport CISM-e, brigadir Dorah Mamby Koita sa izaslanstvom.

Riječ je o natjecanju koje se održava od nedjelje 3. srpnja do petka  8. srpnja 2016., u Splitu, pod pokroviteljstvom svjetske Organizacije za vojni sport - CISM (franc. Conseil International du Sport Militaire) i u organizaciji Oružanih snaga RH.

Uz domaćina, na natjecanju će sudjelovati malonogometne ekipe oružanih snaga Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Srbije i Slovenije. Sve utakmice održat će se u sportskoj dvorani na Gripama.

Malonogometni turnir "CISM Futsal Cup for Peace" pokrenula je svjetska Organizacija za vojni sport – CISM 2006. godine, a Hrvatska je prvi puta bila domaćin 2010. kada se turnir održao u Vinkovcima. Od početka ovog natjecanja Hrvatska reprezentacija tri puta je osvojila naslov prvaka.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje navedenog događaja da dođu na glavni ulaz u vojarnu "Sv. Nikola", u ponedjeljak, 4. srpnja 2016. godine, najkasnije do 8.30 sati, te da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr. U prijavi treba navesti medijsku kuću, ime i prezime, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću,  bojnik Vladimir Škarica, mob. 099 5027 718.



Najave