Otvorenje međunarodnog sajma vojne industrije u Splitu - ASDA 2015

Svečano otvaranje "Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije– ASDA 2015" održat će se u srijedu, 22. travnja 2015. u Splitu, u Spaladium areni s početkom u 10,00 sati.

Otvorenju će prisustvovati ministar obrane RH Ante Kotromanović i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Drago Lovrić.

U sklopu otvaranja, u vojarni "Sv. Nikola" u Splitu održat će se pokazna vježba Oružanih snaga RH u kojoj će sudjelovati pripadnici Hrvatske ratne mornarice, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, Zapovjedništva specijalnih snaga, Pukovnije Vojne policije i Specijalne policije MUP-a RH.

Na izložbi vojne industrije, koja se održava pod pokroviteljstvom Vlade RH, i u organizaciji tvrtke TNT Production Inc. iz Sjedinjenih Američkih Država i ove godine se očekuje sudjelovanje više od 100 tvrtki iz regije i svijeta.

Pozivamo predstavnike medija koji žele popratiti otvorenje sajma vojne industrije "ASDA 2015", da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr (ime i prezime, OIB, naziv medija, broj novinarske iskaznice i broj mobitela) najkasnije do 16,00 danas, 21. travnja 2015., te da dođu na glavni ulaz Spaladium arene, u srijedu, 22. travnja 2015. najkasnije do 9,15 sati, zbog pregleda opreme.

Osoba za kontakt u press centru za potrebe "ASDA-e" je pukovnik Dražen Jonjić, mob: 098 450 940.



Najave