Otvorenje izložbe slika u galeriji Zvonimir

U galeriji MORH-a "Zvonimir", Bauerova 33, u ponedjeljak, 26. listopada, s početkom u  20 sati, bit će otvorena samostalna izložba slika akademskog slikara iz Samobora Mihovila Dorotića.

Mihovil Dorotić rođen je 1980. godine u Brežicama. Paralelno pohađa i završava Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn u Zagrebu i srednju Funkcionalnu glazbenu školu (klarinet). 2001 godine diplomirao je slikarstvo na ALU u klasi prof. Eugena Kokota, a 2004. i Glazbenu akademiju u Zagrebu u klasi prof. Milka Pravdića. Autor je devet samostalnih izložbi ciklusa portreta i pejzaža i više skupnih. Zaposlen je kao profesor klarineta u glazbenoj školi u Zaboku.

Na ovoj se izložbi predstavlja s ciklusom veduta hrvatskih gradova kopna (Samobor) i mora (Dubrovnik i Bol na Braču), te tehnike akrilik na platnu.

Izložba je otvorena za javnost do 6. studenoga, a može se razgledati u radno vrijeme galerije "Zvonimir": pon-pet od 11 do 18 sati, subotom od 10 do 12 sati, nedjeljom i blagdanom zatvoreno. Ulaz slobodan.



Najave